Uusi vuosi, uudet kujeet..niinhän se menee... Uuden vuodenyönä tasan klo 00.00 alkoi lakko!! Herkkulakko(karkit,sipsit,pullat,keksit,limsat ja muut sokeri- ja hiilaripommit), roskaruokalakko ja alkoholilakko(alustava lupaus 4kk)..ja lisää Elixialla käyntiä.. jospa sillä sais painoa alaspäin..

                                                       

Selvästi tullut nyt jo jonkinasteisia "vieroitusoireita" kun on tottunut napsimaan kaikenlaista esim. karkkia/sipsiä suuhunsa, varsinkin iltaisin.. Nyt joka kerta kun tekee mieli napostella, olen ottanut kupin kahvia tai vihreää teetä, niillä menee se pahin yli.. Uskon ja tiedän kokemuksesta, että jatkuva mieliteko loppuu viimeistään kahden viikon päästä ja  lopuksi ei tee yhtään mieli mitään pullaa tai karkkia(vaikka niitä töissä onkin joka päivä kahvihuoneen pöydällä)..Niin kävi vuosi sitten kun aloitin karppaamisen..(se tosin jäi vuoden mittaan ja näkyy kyllä kropassa muutamana lisäkilona..)

Muutoin vuosi on alkanut töitä tehdessä ja tänään tämä ainainen aerobicin vihaaja löysi itsensä Elixialta easy aerobic+fitball yhdistelmätunnilta..eikä edes ollut hampaiden kiristelyä(ainakaan kovin pahasti) :D Huomiselle onkin sitten varattuna Elixian uutuus: 500 kcal..eli puolen tunnin treeni, jonka aikana on mahdollisuus kuluttaa 500 kcal!!!! Hirvittää jo valmiiksi kun tietää mitä rääkkiä on odotettavissa, lohduttaudun sillä että se on VAIN puoli tuntia...se menee vaikka pää kainalossa ja tajunnan rajamailla :D

                                               

Mutta näillä jatketaan niin pitkään kun pää kestää, toivottavasti kestää!

 

Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta!!

"Lakkoillaan"

 

 Elixia: 500 kcal: http://www.youtube.com/watch?v=WhXjTLLTdlQ