Viime viikon liikunnat jäikin sitten siihen tiistain xycling tuntiin..tarkoitus oli toki mennä muinakin päivinä treenailemaan, mutta keskiviikkona päätti iskeä syysflunssa..loppuviikko menikin siinä sitten nuhaisena..vieläkään ei ole ihan päästänyt otteestaan, mutta sen verran kuitenkin, että pääsin pahimmat vieroitusoireet karkoittamaan äsken olkkarissa kahvakuulaa heilutellen..ihan varovasti vain noin 20min, että tempaukset,rinnallevedot ja maastavedot tuli tehtyä..helpotti sekin

Ei pitäisi liikuntahullun sairastua..siitä tulee pahat vieroitusoireet moiselle hölmölle

Noo..viikonloppuna olikin pitkästä aikaa vapaata ja suuntasin 100km päähän kaverin luokse viettämään tyttöjen iltaa..ilta venähtikin koko viikonlopuksi..heh..

olin jo torstaina päättänyt valmiiksi, että tänä viikonloppuna en ajattele hiilihydraatteja ja kaloreita..no ei se ihan niinkään mennyt (juomat tuli valittua light-mallia ja pizzaankaan en halunnut koskea vaan ostin ennemmin kanaa ja vihanneksia..tosin sunnuntaina ahmaisin taksarin ja olipa hyvvee..) No mutta joka tapauksessa hiilareita oli viikonlopun ruuissa triplasti "normaaliin" verrattuna ja aattelin että joo, nyt alotetaan taas alusta ton painon kanssa.. Kävin hampaita irvistellen puntarilla maanantaina ja öö.. -1,5kg?!?! siis MIINUS??? anteeks, mutta miten oli?

Tänään piti tarkistaa ja joo-o..paikkaansa se pitää.. JES! Alku se on pienikin alku..tästä voi jatkaa taas hyvillä mielin eikä tarvitse heittää kirvestä kaivoon..

Ihania nämä onnistumisen tunteet..varsinkin jos ne yllättää silloin kun sitä vähiten odottaa!!