Lakot on ainakin toistaiseksi pitäneet, vaikka kovastikin on välillä tehnyt mieli jotain hyvää.. ITSEHILLINTÄ, se on se avainsana!! Proteiinia on tullut vedettyä aika hyvin, aamulla, päivällä, treeneissä, treenin jälkeen... Maitorahkaa, proteiinijuomia, pirtelöitä, lihaa...

Toissailtana tein smoothien viemään makeanhimon (ja olipa sitä aamupalanakin), siihen tuli seuraavaa: 1,5 avocadoa, 1 banaani, 1 prk maitorahkaa, mustikoita, loraus maitoa, fibrex-kuituleseitä ja aavistuksen verran makua tuomaan persikka-vadelma mehukeittoa..Olipa ihan hyvää, ja PROTEIINIpitoista, eli täyttävää

Eilen kävin testaamassa Elixialla fitness fusion tunnin, jossa on yhdistetty pilatesta ja joogaa..ihan kiva tunti muuten, mutta tulipa huomattua, että lihaskestävyys on aika surkea..siellä tehtiin melko paljon staattisia pitoja ja pysyttiin kauan samoissa asennoissa niin kyllä meikän lihakset veti niin hapoille, etten jaksanu pitää asentoja yllä loppuun asti..huoh..sekös ärsytti.. Kyllähän mä siellä puntilla pärjään ja jaksan tehdä isoilla painoilla sarjoja, kun liikkeet on pitkälti räjähtävällä voimalla tehtyjä, ei pitkäkestoisia pitoja tms.. Se tietää vain yhtä asiaa: TREENIÄ TREENIÄ!!!

 

Tämä oli yksi tunnilla käydyistä liikkeistä ja allekirjoittanut yllätti itsensä ja pääsi kuin pääsikin kyseiseen asentoon, ainakin suurinpiirtein(sain koko kroppani käsien varaan)

Tänään oli tarkoitus käydä kahvakuula tunnilla, mutta olo oli niin "tööt" työpäivän jälkeen, että sänky vei voiton   Tosin väkersin lopulta reilu puoltuntisen kahvakuulalla ja vatsalihasrääkkiä olkkarissa.. Huomenna olis tarkoitus mennä rääkkäämään itseään 500kcal tunnille JOS jaksaa..(tai ainakin jollekkin tunnille..)

Puntarikin näytti tänään jo 1-1,5 kg miellyttävämpää lukemaa..Että ehkä tämä kaikki on sen arvoista..

Ai niin, yhtä juomaa jaksan vielä lopuksi hehkuttaa: Fast sport nutritionin FAT BURNER, aivan loistava, ei hiilareita ja vain 4,5 kcal koko pullossa..tuo punainen,jota itse juon sisältää karpaloa, vihreää teetä ja L-karnitiinia, c- ja b-vitamiineja..laittaa mukavasti aineenvaihdunnan liikkeelle ja tehostaa rasvanpolttoa treenin jälkeen.