Tänään tehtiin just SITÄ..niin mitä? No puhdasta PUNTTIA, salilla kävin heilumassa levytankojen kimpussa reippaat 1,5 h..siitä ajasta noin puolet meni levytangon kanssa: kyykkyä, askelkyykkyä, rinnallevetoja ja tempauksia..Ai, että olin jo unohtanut miten ihanalta tuntuu lähteä salilta jalat tutisten ja hartiat kivusta huutaen..  

Levytankojen lisäksi tehtiin käsipainoilla pystypunnerrusta, jalkaprässiä,  vatsaa ja selkää painojen kera ja hauista kuulilla.. Kyllä vaan portaita alas tullessa tuntui, että kaatuu kun jalat ei enää kanna.. Ai kun nannaa!! (Hulluja näköjään löytyy moneen lähtöön)   Tähän voisin siteerata Apulantaa: "Kivusta nautintoon on matkaa, pelottavan vähän, jos edes sitäkään"

Palautumiseen testasin tänään RECO2:sta..

Eikä se ollutkaan niin pahaa kuin pelkäsin, propsit siitä.. Hartioita jomottaa, ja reidet on hellät mutta energiaa tuntuu vielä olevan..(Ihan hyvä, sillä istun läpi yön töissä)..

Herkku-/roskaruoka-/alkoholilakko on edelleen pitäneet.. Suklaan mieliteko on välillä ollut valtava, varsinkin kun sitä löytyy kotoa kaapista(en ole silti sortunut) Olen tästä vallan ylpeä(ja ihmeissäni)..puntarikin näytti kolmen viikon jälkeen n. 3-3,5 kg miinusta..Hienoa!! 

Nyt en enää osaa muokata sanojani selkeästi luettavaan muotoon, joten taitaa olla parempi lopettaa tähän..  Näihin tunnelmiin tällä kertaa, mukavaa viikkoa nille jotka tätä mahdollisesti erehtyvät lukemaan